Tuesday, February 07, 2006

Fredag. Den här kvällen skulle jag kunna berätta mycket om, tex om den käre Johannes casanovabravader eller en viss Lundagård/Metro-reporters, eh... goda humör... Men jag nöjer mig med att nämna att jag dansade större delen av kvällen och på bussen hem bondade jag med en socialistkille med konstig accent och som efter varje mening artikulerade mitt namn. "Jooaakiimm." Hursomhelst var jag väldigt full så det var lite tryggt att ha sällskap en bit.

Dagen efter brunchade jag på Soft med min bloggkollega som planerade kvällens middagsbjudning. Senare på kvällen samlades jag, Nehrin, Rakel, Julia, Roland (aka Blondie), Dennis (en kille som jobbar med The Cardigans) och hans fru. Vi åt fois gras och en pastasallad med tryffel, ruccola och paté de canard, en jättegod sallad på limabönor, ostar och en massa
annat.

Samlar man mig, southern comfort och Rakel i samma rum blir det alltid skvaller på hög nivå och sexprat som skulle få Sex Inspectors att rodna generat. Det sorgliga är att jag av diskretion inte kan avslöja vad som sas... Men det var i alla fall den trevligaste kvällen på länge. Det enda ledsamma var saknaden efter Johan. Här kommer bilder.0 Comments:

Post a Comment

<< Home