Sunday, September 03, 2006

Ny kulturtidning

Några bekanta till mig har startat en ny kulturtidskrift, ett slags nyhetstidning för kultur om jag har förstått det rätt. Jag ska bidra med lite artiklar då och då, mest om konst. Jag tror tidningen har potential att bli bra i sinom tid för papperslanseringen. Om ni vill läsa min intervju med Leif Holmstrand så finns den på denna länk: Tidningen kulturen.

7 Comments:

Blogger Tor Billgren said...

Fan vad schysst. Har inte läst innehållet, men det verkar bra. Långt och tilltaget. Får man betalt?

Sun Sep 03, 11:32:00 AM PDT

 
Blogger J.B.P said...

Ja den kan bli ett bra bidrag till kulturbevakninen tror jag. En del intressanta figurer har skrivit artiklar i den, som Staffan Hammarén och Percival. Den senare har skrivit ett 20-tal fina essäböcker och diktsamlingar.

Betalt? Skojar du?

Mon Sep 04, 03:30:00 PM PDT

 
Blogger Tor Billgren said...

Asså när skall de lära sig?

Mon Sep 04, 10:50:00 PM PDT

 
Blogger J.B.P said...

Det måste ju börja trilla in pengar innan man kan ösa ut dem...Men de har ambitionen att betala arvoden när det finns inkomster. Fast jag tror det kommer att dröja mycket länge innan de når Frilans Riks rekomendationer för arvoden.

Tue Sep 05, 12:58:00 AM PDT

 
Blogger Tor Billgren said...

Är det inte bakvänt att starta en verksamhet innan man har finansiering? Bygga ett hus innan man har pengar till grunden? Köpa ett fyrarätters på Atmosfär utan att ha pengar till martinin före?

Tue Sep 05, 05:27:00 AM PDT

 
Blogger J.B.P said...

Jo, men det är så det funkar i bidrags-Sverige. Vad kulturen beträffar åtminstone. Det är ju bara BLM som startade med pengar. Du har ju skrivit i numera anrika Pequod nyligen... Vad fick du i arvode av dem? Kapsyler eller tändstickor?

Tue Sep 05, 07:49:00 AM PDT

 
Blogger Tor Billgren said...

Jag fick fickludd som James Joyce fingrade på när han skrev Finnegans Wake. Har nya numret kommit?

Wed Sep 06, 12:15:00 AM PDT

 

Post a Comment

<< Home