Wednesday, April 19, 2006

Artikellänk

Gud vilka fånigheter jag skriver när jag är aspackad...Sorry ni som hann läsa innan jag tog bort dravlet. Läs istället Björns superfina reportage om Dorinel Marc på Modernautställningen.

5 Comments:

Blogger Rexxie said...

Det var väl inte så dravligt? Det lät riktigt trevligt (fast jag kände igen vakteläggen, har inte de förekommit tidigare i bloggen? Standardmat inom de högre kulturkretsarna?)

Wed Apr 19, 07:54:00 AM PDT

 
Blogger Johan Lundh said...

-Hi, hi! (gällande både till det raderade inlägget och Kleenis reportage. Konstsverige vore verkligen fattigare utan allas vår Dorinel.)

Wed Apr 19, 09:36:00 AM PDT

 
Blogger J.B.P said...

Jo det var lite fånigt, men själva kvällen var jättemysig. Hm, har alla läst eller? Jag ska INTE fylleblogga i fortsättningen.

Ja, den rätten som jag serverade igår brukar jag göra på våren och sommareb. Dessutom publicerade jag receptet i anslutning till en artikel om prisvärda viner att ta med på picknick. Men att kalla det standarmat är för mycket sagt...Det är inte många i Sverige som är bekanta med vaktelägg. Min farmor lagade många rätter med vaktelägg, det är ett typiskt inslag i det creolska högreståndsköket i vår del av sydamerika, och det är alltså därför det förekommer på mitt bord ibland.

Nej, Dorinel är verkligen egenartad. Vi diskuterade faktiskt Markus Andersson-grejen igår under middagen. Mycket insiktsfullt. Jag kanske borde börja podcasta middagskonversationer?

Wed Apr 19, 09:52:00 AM PDT

 
Blogger Rexxie said...

Japp, podcastade middagskonversationer vore super! Jag kan till och med tänka mig att betala för det :-)

Wed Apr 19, 10:23:00 AM PDT

 
Blogger J.B.P said...

Ojoj...Jag har en inneboende släkting nu, min onda tvilling Maria från Norge. Jag brukar kalla henne det för vi är ganska lika, fast hon är värre. Knappt hann hon komma in förrän hon fyllde lägenheten med sina kläder, dissade min romans med en fattig konstnär och försökte övertala mig att ge mig in i telefonsexindustrin.

Thu Apr 20, 01:39:00 AM PDT

 

Post a Comment

<< Home