Monday, March 06, 2006

Skadat gods

En annan bögbloggare har gjort mig uppmärksam på gayklubben Castro i Göteborg. Där samlas varje månad ett litet gäng av snuskiga kommunpolitiker, thailändska strandraggare, gerontofiler, smällfeta faghags, moldaviska pojkhoror och skabbiga 40-plusbögar som aldrig sett några bättre dagar. Så här mycket skadat gods finns det inte ens i Calcuttas postterminal. Länken går till Castros fotoalbum. Ta en titt och kom sen och säg att lyteskomik inte är roligt.

6 Comments:

Blogger southern_comfort said...

Ja, skrattet fastnade faktiskt i halsen....urkk...
Fast jag fick mer känslan av 'väntrummet på central-lasarettet i Bukarest'...än Calcuttas varma vindar...Det var ju inget exotiskt med det fotoalbumet...mera nåt i stil med en smaskig bilolycka...*ASG*

Mon Mar 06, 02:20:00 PM PST

 
Blogger Rexxie said...

Rackarns! Nu vet jag inte riktigt om jag vågar läsa den här bloggen längre eftersom jag med allra största sannolikhet skulle klassas som "skadat gods" av er....

Tue Mar 07, 09:58:00 AM PST

 
Blogger J.B.P said...

Vi är förfärligt snobbiga, men inte så elaka som man kan tro.

Tue Mar 07, 11:18:00 AM PST

 
Blogger Rexxie said...

Eftersom ni har den enda bloggen (som jag vet om) där det används ord som luguber och idiosynkratisk kommer jag nog att fortsätta smyga in och läsa er... :-)

Tue Mar 07, 12:20:00 PM PST

 
Blogger Firebird said...

Min mor, som litet vagt har följt Elit-historien, frågade vid familjemiddagen "Ja, Alexander Bard alltså...jag såg att han var med i Schlger-SM , för han har ju ett speciellt utseende så man känner igen honom; är han musiker förresten?

Tue Mar 07, 02:26:00 PM PST

 
Blogger Firebird said...

ska vara: "han *har* ju ett speciellt utseende. För mamma är inte Alexander Bard ett "household name"...

Tue Mar 07, 02:28:00 PM PST

 

Post a Comment

<< Home